Istorie

Pergunta

Importanţa revoluţieie Americane 5-6 propozitii .​

1 Resposta

  • Deși nici un eveniment nu a provocat Revoluția Americană, războiul a început ca un dezacord între americani cu privire la modul în care îi tratau britanicii. Americanii doreau drepturile pe care toți englezii le aveau, cum ar fi reprezentarea, Britanicii au simțit că coloniile aparțineau coroanei și nu merita drepturi.

    Drumul spre revoluție a început după războiul francez și indian, când guvernul britanic a decis că coloniile americane ar trebui să plătească o parte din costurile asociate războiului și să adauge taxe la bunurile comune, cum ar fi zahărul, melasa și ceaiul . Coloniștii nu au fost de acord, sugerând că merită să fie reprezentați în Parlament dacă ar trebui să-și asume unele costuri de război.
    Pasajul taxei pe ceai din 1773 a dus la primul act revoluționar, când coloniștii din Boston au urcat pe vase comerciale și și-au aruncat încărcătura și ceaiul peste bord. Ca răspuns, Parlamentul britanic a adoptat Actele Intolerabile, a închis Boston Harbor și a trimis trupe pentru a ocupa Boston. Miliția colonială sa întâlnit cu trupele britanice în Lexington, iar războiul a început. În timp ce coloniștii au câștigat această luptă și au reușit să împingă britanicii, războiul a durat între 1775 și 1783.
    Istoricii estimează că o treime dintre coloniști au sprijinit Revoluția Americană, o treime față de britanici și o treime au rămas neutri în ceea ce privește ruperea de la guvernarea britanică.

Você pode estar interessado